Gecenin adamı Patrick van Aanholt!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Çaykur Rizespor karşısında sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak üzerindeki kara bulutları bir nebze dağıtan Galatasaray'da hiç kuşkusuz maçın kahramanı Patrick van Aanholt oldu. Rizespor karşısında 2 kez ağları havalandıran Hollandalı oyuncu, maç boyunca bitmek bilmeyen enerjisiyle de tribünlerden alkış aldı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çaykur Rizespor karşısında Galatasaray ’ın gizli forveti Patrick Van Aanholt’du.. Teknik direktör Torrent’in geçtiğimiz hafta yedek bıraktığı Hollandalı futbolcu, bu kez 11’de maça başladı. 31 yaşındaki sol bek, 40. dakikada çok şık bir vuruşla, üstelik de sağ ayağıyla fileleri havalandırdı ve skoru 1-1’e getirdi. Aanholt’un etkili futbolu ikinci yarıda da devam etti. 87. dakikadaki müthiş pas organizasyonunda ceza sahasına müthiş bir deparla giren tecrübeli oyuncu, usta işi bir dokunuşla kaleci Tarık’ı çaresiz bıraktı ve 2-2 giden maçta bir kez daha Galatasaray’ı umutlandırıp, galibiyetin fitilini ateşledi.

Profesyonel kariyerinde ilk kez bir maçta 2 gol atan Van Aanholt, aynı zamanda Galatasaray formasıyla ilk kez Süper Lig ’de ağları sarstı. Sıkıntılı günler geçiren Cim Bom’da dün geceki maçın kahramanı olan Aanholt, performansıyla dün akşama damga vurdu. 

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.