Gol katkısı olmayan forvet!

Hücum hattındaki eksiklikler nedeniyle Alanya deplasmanında ilk 11'de çıkan Ryan Babel performansıyla eleştirilirken, Hollandalı oyuncunun bu sezonki performansı kabul edilemez bir noktaya çıktı. 35 yaşındaki hücum oyuncusu 27 maçta sadece 2 gollük katkı sağladı! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; milli aranın dönüşünde Alanya deplasmanında etkisiz bir oyun ortaya koyan Galatasaray'da eleştirilen isimlerin başında Ryan Babel geliyor. Yeni transfer Bafetimbi Gomis'in henüz hazır olmaması, Mostafa Mohamed'in ise milli takım formasıyla Afrika Kupası'nda forma giymesi sebebiyle teknik direktör Domenec Torrent, zorlu Alanya deplasmanında forvetteki tercihini Ryan Babel'den yana kullandı. Halil Dervişoğlu'nu yedek soyunduran İspanyol teknik adamın 87 dakika sahada tuttuğu Babel, oyunda kaldığı süre boyunca hiçbir varlık gösteremedi. 43 kez topla buluşan Hollandalı futbolcunun rakip kaleye çektiği tek şut da kaleyi bulmadı. Babel, dakikalar 87'i gösterdiğinde ise yerini Halil'e bıraktı ama genç oyuncu da galibiyeti getirecek performansı gösteremedi.

Galatasaray formasıyla bu sezon 27 maça çıkan Hollandalı oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol - 1 asistlik performans sergileyerek, hücumda oldukça etkisiz bir performans çizdi. 

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.