Pasquale Sensibile kimdir?

Pasquale Sensibile

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 5 maçı da kazanamayan Galatasaray'da yönetim sürpriz bir adım attı. Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi Sportif Direktörlük görevine Pasquale Sensibile'yi getirdi.

Pasquale Sensibile kimdir? 

Galatasaray'ın sportif direktörü Pasquale Sensibile kimdir? Pasquale Sensibile, 1971 yılında İtlaya'da Lecco kentinde dünyaya geldi. Futbolculık kariyerinde İtalya'da birçok takımda forma giyen Pasquale Sensibile, 2003'te futbolu bıraktı. 2009 yılında Novarra'da sportif direktör olan Pasquale Sensibile, sonrasında 2011'de Sampdoria, 2013'te ise Mantova'da sportif direktörlük yaptı. 2014 ve 2019 yıllarında Roma'da scout olarak görev alan Pasquale Sensibile, Alessandria ve Trapani'de de sportif direktör oldu. Pasquale Sensibile, 2017'de de Alessandria'da sportif direktörlük görevi yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.