U19 takımının yeni teknik direktörü Hakan Balta!

Bu sezon pilot takım projesi kapsamında Niğde Anadolu FK'yı satın alarak, U19 teknik direktörü Ceyhun Müderrisoğlu'nu burada görevlendiren Galatasaray'da altyapıda yeni bir yapılanma gerçekleşti. Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından idari anlamda yeni bir yapılanmaya giden takımımız U19 takımını da Hakan Balta'ya emanet etti. 

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Fatih Terim'in ekibine katılan ve ilk olarak idari takım menajeri görevinde bulunan Hakan Balta, aynı zamanda yurt dışında antrenörlük eğitimi aldı. Bir dönem Almanya'da yaşayan Balta, idari görevde döndüğü Galatasaray'da ilk kez antrenörlük tecrübesi yaşayacak. Kulüpten yapılan açıklamada, Hakan Balta'nın teknik direktör olarak ilk maçına Hatayspor deplasmanında çıkacağı belirtildi.

Galatasaray'da 11 sezon top koşturan Hakan Balta bu süre zarfı içerisinde 5 Süper Lig, 5 Türkiye Süper Kupası ve 3 Türkiye Kupası kazandı. Kariyerinde 451 maçta forma giyen Balta, 29 gol atarken 16 asist yaptı.

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.