Boey sakatlığını bahane etmiş!

Milli ara öncesinde Süper Lig'de deplasmanda Gaziantep FK'a konuk olan Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Sacha Boey hakkında eski yardımcı antrenörümüz Ümit Davala çarpıcı açıklamalarda bulundu. Davala katıldığı yayında "Boey'de şeytanlık sezdim" cümlelerini kullanırken, Fransız oyuncunun oynamak istemediği için sakatlığını bahane ettiğini iddia etti.

Youtube'da yayın yapan NutSpor kanalına açıklamalarda bulunan Ümit Davala konuyla ilgili olarak "Semih Kaya neden sağbek oynadı? Ben size hikayenin gerçeğini anlatayım. Maçtan 1 gün önceki antrenmanını stadyumda yaptı takım, antrenman esnasında Omar'ın hafif sakatlığı oldu, orta yaparken adalesinde ağrı oldu, ona rağmen Gaziantep'e götürüldü. Gaziantep'te Omar'ı hastaneye götürdüler, oynamaz durumda olduğu söylendi. Lig'de biliyorsunuz Omar oynar hep, Boey oturur. Maç günü Boey, Omar'ın oynayamaz olduğunu bildiği halde kalkıp "ben halsizim, oynayamam" demiş hocaya.. Sağlık ekibi 24 saat zaten takviyelerle seni oynayacak duruma getiriyor, biz onlarca maça çıkmışızdır böyle maçlarda. Boey'de biraz şeytanlık sezdim bu konuda. Maç günü sen eğer Galatasaray'ı satıyorsan oynamam deyip, sen de şeytanlık sezerim. Orada başka bir hoca olsaydı Boey'i ilk uçakla Fransa'ya gönderirdi. Sen daha 21 yaşındasında sen bu işlere hiç girme, senin o formayı satma gibi bi lüksün yok. Oynamak için can atman lazım. Boey'e hiç yakıştıramadım!" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi ibra edilecek mi? Galatasaray Spor Kulübü üyesi Zeynep Özkalay, Eski Açık'ın yeni bölümünde anlattı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.