Mohamed'e milli takımda güvenoyu!

Galatasaray'da devre arasında Bafetimbi Gomis'in transfer edilmesine karşın ilk 11'de forma giymeye devam eden Mostafa Mohamed, milli takım kadrosuna davet edilmesiyle de ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Kış aylarında oynanan Afrika Kupası'nı golsüz geçen genç golcü her ne kadar eleştirilse de, milli takım teknik direktörü Queiroz ile özel olarak görüştü. 

Mısır basınında yer alan haberlere göre; Mısır'da milli takımının gelecek vaadeden önemli isimlerinden birisi Mostafa Mohamed olması bekleniyor. Afrika Kupası'nı golsüz geçen genç oyuncu her ne kadar eleştirilerin odak noktası olmasına karşın milli takım teknik direktörü Carlos Queiroz geçtiğimiz günlerde Mısırlı golcüyle özel olarak görüşerek güvenoyu verdi. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mısır FF eski başkan yardımcısı Ahmet Schubert, teknik direktör Queiroz ve Mohamed arasında geçen toplantının detaylarını aktardı. Shubert yaptığı açıklamada "Queiroz ve Muhammed, özel bir toplantı düzenledi. Kendisine, Afrika Uluslar Kupası'ndaki performansını unutmasını gerektiğini, sadece Senegal maçına odaklanmasını istediğini söyledi. Carlos Querias, Mustafa Muhammed'e Mısır Milli Takımı'nın, Dünya Kupası'na katılacak olmasının ana nedeninin kendisi olacağını söyledi." ifadelerini kullandı. 


Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi ibra edilecek mi? Galatasaray Spor Kulübü üyesi Zeynep Özkalay, Eski Açık'ın yeni bölümünde anlattı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.