Göksenin Köksal: En büyük olduğumuzu gösterdik


Galatasaray Nef Takım Kaptanı Göksenin Köksal, Fenerbahçe Beko’yu sahasında 76-70 mağlup ettiğimiz lig maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kaptanımız Göksenin Köksal’ın maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde:

“EN BÜYÜK CAMİA OLDUĞUMUZU FENERBAHÇE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE GÖSTERDİK”

“Burada kazanmak kolay değil; ama Galatasaray Fenerbahçe derbileri her zaman çok farklıdır. Takım halinde çok iyiyiz. Yeni koçumuzla beraber çok iyi bir ivme yakaladık. Kazandığımız için mutluyuz. İyi mücadele ederek burada kazandık. Bu sezon Fenerbahçe’ye karşı bir türlü kazanamamıştık. Büyük maçları severim. En büyük camia bizim camiamız. Bugün bunu burada Fenerbahçe seyircisi önünde gösterdik. Koçun bana verdiği süreyi ve kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Takımı toparladım. Çok şükür burada çok güzel bir galibiyet aldık. Ataşehir hatırası oldu.” 

“PLAY-OFF’A EN ÜST SIRADAN GİRMEK İSTİYORUZ”

“Yeni koçla birlikte Fenerbahçe maçından önce Beşiktaş ve Karşıyaka galibiyetleriyle çok güzel bir ivme yakaladık. Kazanmamız gerekiyordu. Play-off’ta sıralama açısından biraz geride kalmıştık. Şimdi yeni koçla beraber 4’te 4 yaptık. Play-off’a girebileceğimiz en üst sıradan girmek istiyoruz.” 

“Soyunma odasında çok güzel bir coşku vardı. GS TV’de tüm taraftarlarımız ve Fenerliler de izleyebilir. “

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.