Nihat Kırmızı: İstifa kaosa neden olur!

Galatasaray'da gündemi uzun süredir meşgul eden seçim süreciyle ilgili olarak mahkemenin verdiği tedbir kararının ardından ne olacağı merak edilirken, Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Radyospor'a canlı yayın konuğu olan Kırmızı yaptığı açıklamada yönetimin istifa etmesinin kulübü kaosa götüreceğini dile getirirken, Cuma günü görülecek davanın ardından kararın verileceğini açıkladı.

SEÇİM 30 NİSAN'DA YAPILSIN İSTİYORUZ
Yönetimin iradesi dışında açılan bir dava. Üyemizin açtığı dava var. Avukatlarımız sürece müdahale etti. Hiç kimse yorum yapmasın. Bilgi kirliliği olmaması adına bunu söylüyorum. Galatasaray 'ın çok güçlü avukatları var. Biz yönetim olarak 30 Nisan'da seçimin yapılmasını istiyoruz. Bizim irademiz belli. Bu açılan dava bizim irademizin dışında... Galatasaray'da bir kaos ortamı oluşturulmaması gerekir.

YÖNETİMİN İSTİFASI KAOS GETİRİR!
Şu anda herhangi bir plan yok. Önce Cuma günü 11.00'de yapılacak mahkemenin sonucunu beklemek gerek. İstifa bir plan değil. Bir kaostur. Yeni bir takvim oluşturulacaksa yine bunu Burak Elmas ortaya koyacak. Yeni seçim takvim olacaksa Mali Genel Kurul yeniden yapılacak ve Burak Elmas sonraki seçimde aday olabilir. Yönetim istifa etsin demek doğru değil. Yönetim hep 30'unda seçim yapılacağı düşüncesiyle hareket etti. Şimdi 30 Nisan’da seçim olmuyor, Burak Elmas istifa etsin, öyle seçime gidelim demek, Galatasaray’ı kaosa götürmekten başka bir amaca hizmet etmez. Kimse Galatasaray’ı kaosa sürüklemesin

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.