Torrent ile ayrılık görüşmesi!

Galatasaray'da ay sonunda gerçekleştirilecek olağanüstü seçim sonrasında iki başkan adayının birlikte çalışmayacağını deklare ettiği Domenec Torrent'in geleceği soru işareti olurken, en büyük problem ise 1.5 milyon Euro'nun üzerindeki tazminatı.. Başkan Burak Elmas görevinin sona ermesine sayılı günler kala bu konu hakkında İspanyol teknik adamla özel bir görüşme gerçekleştirecek. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da gerçekleştirilecek seçimlerin ardından göreve devam etme şansı olmayan Domenec Torrent için mevcut başkan Burak Elmas harekete geçti. Fatih Terim'in görevine son verdikten sonra İspanyol teknik adamı göreve getiren Elmas, yaşanan başarısızlığın ardından seçimlerden sonra yaşanacak değişiklik için Torrent ile özel olarak görüştü. Elmas'ın kendisinin takımın başına getirdiği Torrent ile yapacağı konuşmada, kulübün içinde yaşadığı kaos sebebiyle tazminat konusunda zorluk çıkarmamasını talep edeceği ve makul bir şekilde ayrılık sürecinin gerçekleşmesi için çabalayacağı belirtiliyor.

Görevi teslim etmeden Torrent ile tazminatı hakkında bir görüşme yapmayı planlayan mevcut başkan Burak Elmas'ın, Katalan hocadan bu ayrılığın Galatasaray'a zarar vermemesi adına çabalayacağı ifade ediliyor. Gelecek yıl için 1.5 milyon Euro garanti ücret+200 bin Euro'luk şampiyonluk primi bulunan Torrent'in ise Elmas'ın bu talepleri karşısında vereceği cevap merak ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.