7 yıl sonra en iyi performansı!

Süper Lig'de 36.haftada deplasmanda oynanan Başakşehir karşılaşmasında kalesini gole kapatan Fernando Muslera, uzun bir aradan sonra ligdeki en iyi performansını geride bıraktı. Uruguaylı kaleci maç boyunca yaptığı 10 kurtarışla 1 puanda başrol oynadı. 

Galatasaray, ligde Başakşehir ile 0-0 berabere kalırken takımı ayakta tutan isim Fernando Muslera oldu. Uruguaylı eldiven, Başakşehir ataklarında kalesinde devleşirken, karşılaşmayı da toplam 10 kurtarış ile tamamladı. Muslera, bu istatistikle 2014-2015’ten bu yana 10 kurtarışla Süper Lig’de en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı. Son 2 deplasmanda toplam 14 kurtarış yapan Muslera takımını taşıyan adam oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başakşehirli Caicara, “Muslera’yı tebrik ediyorum. Galatasaray adına sahanın en iyisiydi. Kalesini bugün gole kapattı ve çok iyi iş çıkardı. İstediğimizi bu yüzden alamadık maçın sonunda.” ifadelerini kullanarak meslektaşını övdü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.