Andreas Pistiolis: Oyuncularım yüreklerini ortaya koydu!

Andreas Pistiolis

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final’inde Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan serinin ilk maçını takımımız 91-76 kazandı. Maçın ardından Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Andreas Pistiolis şunları söyledi: 

“Çok zor, çok iyi bir takımla oynuyoruz. Şimdilik biten bir şey yok. Bu bir playoff serisi. Hala yapmamız gerekenler var. Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Burada olmaları bizim için çok önemli. Buradaki çalışmamızın karşılığını almış olduğumuzu hissediyorum. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koydular. Şu anda benle alakası yok, oyuncularım ve taraftarlarımızla ilgili.

İyi bir takıma karşı oynuyoruz. Onların reaksiyon vermesini bekliyoruz ama benim için önemli olan şey oyuncularım böyle savaşırsa işi çözeriz. Bunu gösterdik zaten. Bir sonraki maçta da aynı reaksiyonu bekliyorum. Oyuncularımdan isteyebileceğim şey bu.

Rakibimiz Bahçeşehir Koleji’ni FIBA Europe Cup şampiyonluğu için tebrik etmek istiyorum. Türk Basketbolu için çok önemli bir başarı. Kupa kazanmış bir takım ve kupa kazanan takımlardan reaksiyon beklersiniz ve ben de ikinci maçta Bahçeşehir’den bunu bekliyorum.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.