Kerem'den bir ilk daha!

Süper Lig'de kötü bir yıl geçirmesine karşın Galatasaray'da sezonun ismi hiç kuşkusuz Kerem Aktürkoğlu oldu. Etkili performansıyla Avrupa devlerini peşine takan Kerem, son olarak Adana Demirspor karşısında 1 gol - 1 asistlik performansıyla galibiyette başrol oynadı. Genç oyuncu ayrıca 5 yıl sonra bir ilke imza attı! 

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve kötü sezonun en büyük kazancı olarak kabul edilen Kerem Aktürkoğlu, son olarak Adana Demirspor karşısında da başroldeydi. Milli takım ve Galatasaray formasıyla bu sezon 51. resmi maçına çıkan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Montella'nın öğrencileri karşısında da ilk 11'de görev yaparken, karşılaşmada 2. golü atarak galibiyette pay sahibi oldu. Gomis'in son golünde de asisti yapan Kerem, bu maçla birlikte ligde 10 gol - 8 asistlik performans sergilerken, başarılı geçen sezona bir unvan daha ekledi. 23 yaşındaki kanat oyuncusu son olarak 2016-17 sezonunda Eren Derdiyok ve Yasin Öztekin'in ulaştığı çift haneli gol sayısına ulaşan ilk yerli oyuncu oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.