Levent Nazifoğlu: Metin Öztürk'ün söylemleri birbirini tutmuyor!

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk, sportif direktör olarak getireceği Levent Nazifoğlu ile yolları ayırdığını duyurdu. Dün akşam saatlerinde sosyal medyadan konuyla ilgili bir açıklama yapan Öztürk, seçilmesi halinde ekibinde yer vereceğini açıkladığı Nazifoğlu'nun kendisini tehdit ettiğini belirtirken konunun diğer tarafı Levent Nazifoğlu açıklamalarda bulundu. 

A Spor'da katıldığı canlı yayında başkan adayı Metin Öztürk ile yaşadığı polemikleri anlatan Levent Nazifoğlu, seçim sürecinde Öztürk'ün açıklamalarının tutarsızlığına ve popülist söylemlerine dikkat çekti. Nazifoğlu yaptığı açıklamada "Başkan ile ilk görüşmemizde Domenec Torrent işini ne yapacağız dedi. Dedim başkanım paramız varsa; Torrent'i yollayacağız. Paramız yoksa 37 milyon TL tazminatı var. Dedi ki paramız yok, Torrent ile devam edeceğiz o zaman. Dedim tamam, Galatasaray'ın 37 milyon TL'sini çöpe atmayalım. O konuda anlaştık. Metin Öztürk; Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson'un 30 milyon Euro'ya satılmasını istedi. Dedim ki, başkan biz bu oyuncularla o sıralar 13. sıradayız. Biz bunları da satarsak, küme düşmemeye oynarız. 'Valla bilmiyorum, paramız yok. 200 milyon TL yatıracak paramız yok! dedi. Biraz aramız soğuklaştı bu olaydan sonra. Neyse 2-3 gün geçti. Bir baktım son haber geldi, Okan Buruk, İsmail Sarıkaya ve bir arkadaş daha toplantı yapıyor. Hemen başkanı aradım, dedim başkan bu ne? O da, "Ben görüşsünler dedim" dedi. Ben de, "başkan biz en başında Torrent ile devam edeceğiz dedik, adamı çağırdık. Bu hareket hiç etik değil." dedim. Ben midem bulandı ve benden habersiz böyle bir görüşmeyi kabul etmiyorum dedim. O da amma uzatıyorsun almayacağız Okan'ı dedi. İşte orada ben kapattım telefonu ve kendisinin de söylediği gibi sert bir mesaj gönderdim ve yollarımızı ayırdık. Metin Öztürk'e izin veriyorum, ona attığım mesajları gösterebilir.'' ifadelerimi kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.