Torrent kontrolü kaybediyor!

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve her gün yeni bir krizle karşılaşan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent takım içerisindeki kontrolünü kaybetmiş durumda.. Başakşehir maçında kenara gelen Mohamed direkt olarak soyunma odasının yolunu tutarken, takım içinde bazı isimlerin de rahatsızlıklarını yöneticilere ilettiği iddia edildi. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; sezona gençleştirme operasyonu ve büyük hedefler ile giren Galatasaray kâbus gibi geçen sezonu geride bırakıyor. Fakat yaşanan yoğun süreç, oyuncuları da bir hayli yıprattı. Yönetimdeki belirsizliğin yanında teknik direktör Domenec Torrent'in de futbolcular ile bağı tamamen koptu. Florya'da tamamen, mutsuzluk havası hakim.. Hâl böyle olunca da ayrılıklar gündeme geldi. Başta yabancı oyuncular olmak üzere birçok yıldız, şimdiden kulüp arayışlarına başladı. Bu anlamda golcü Mostafa Mohamed, ilk gidecekler arasında gözüküyor. 

MOHAMED KULÜP ARIYOR
Mısırlı yıldızın menajeri Fransa'da kulüp bakmaya başladı. Geçtiğimiz sezon Mısır ekibi Zamalek'tan kiralanan, sezon başında ise 4milyon Dolar karşılığında bonservisi alınan Mohamed, takımdan gitmek için adeta gün sayıyor. Galatasaray Yönetimi ise 24 yaşındaki futbolcunun satışından ciddi bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Sarı-Kırmızılılar, Mohamed için 7-8 milyon Euro'luk bir satış hedeflerken, şu anda ise en ciddi adayın Ligue 1 temsilcisi Lyon olduğu bildirildi.

MARCAO'DA BEKLENTİ YÜKSEK
Marcao, zaman zaman performansı düşüşe geçse de Aslan'da savunmanın bel kemiği oldu. Özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde rakip oyunculara duvar ören ve ortaya koyduğu futbolla fark yaratan Brezilyalı da takımdan ayrılmak isteyenler arasında. 25 yaşındaki savunmacıdan da en az 10 milyon Euro'luk bir bonservis geliri bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.