Arda'nın yeni görevi belli oldu!

Galatasaray'da yeni teknik direktörün belli olmasının ardından takımdaki önemli isimlerin geleceği merak konusu olurken, bu isimlerden birisi de sözleşmesi sona eren Arda Turan oldu. 35 yaşındaki oyuncunun aktif futbol hayatını noktalayarak idari ekibe geçmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve uzun yıllar kaptanlık yapan Arda Turan'ın geride bıraktığımız sezonun bitmesiyle birlikte sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sona erdi. Arda Turan'ın yeni görevinin ne olacağı merak edilirken, sürpriz bir iddia gündeme geldi. Teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından göreve Okan Buruk gelecek. Buruk'un gelmesiyle birlikte Arda Turan'ın da yeşil sahalara veda etmesi ve sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün'ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.

NE DEMİŞTİ?
Galatasaraylı olduğunu ve her zaman bunu gösterdiğini anlatan Arda, "İnsanlar benim Galatasaraylılığımı anlatmama izin vermesinler. Böyle bir şeye gerek yok. Ben Galatasaraylıyım ve hayatım boyunca her davranışımda bunu gösterdim" demişti. Arda Turan futbol hayatını noktaladıktan sonra teknik direktör olmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili, "Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim" ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.