Burak Elmas'tan transfer dosyası!

Galatasaray'da seçim süreci geride kalırken, yeni başkan Dursun Özbek dün yapılan törenin ardından resmen göreve başladı. Futbol takımı için zaman kaybetmeden kolları sıvayan yeni yönetime en büyük destek, şaşırtıcı bir şekilde eski başkan Burak Elmas'tan geldi. Elmas, kendi döneminde transferi için görüştükleri oyuncuların listesini ve gelinen aşamaları Özbek'e teslim etti. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; seçim sonrasında yeni yönetime görevlerini devreden Burak Elmas, sezon içerisinde yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak da başkan Dursun Özbek'e dosya hazırladı. Bu dosyada her ne kadar projeler ve çalışmalar yer alsa da, transfer görüşmeleri yapılan ve belli bir noktaya getirilen isimlerle ilgili olarak da bilgi verildi. Burak Elmas ve ekibi, geçen sezon Getafe'de kiralık oynayan ancak bonservisi ise Benfica'da olan 22 yaşındaki Florentino Luis'in transferinde gelinen aşamayı yeni yönetime aktardı. Seçim öncesinde transfere yönelik bazı çalışmalar yapan Dursun Özbek yönetimi, Benfica ile masaya oturduğu anda Florentino transferinde mutlu sona ulaşacak.

Angola asıllı Portekizli orta saha oyuncusu sezon öncesinde de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak oyuncunun kulübü ikna edilememişti. Gedson Fernandes transferinde de Benfica ile anlaşamayan Galatasaray yönetimi yıldız ismi ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptırırken, Florentino Luis de kiralık olarak Getafe'nin yolunu tutmuştu. İspanyol ekibinde bu sezon 22 maçta forma giyen Luis'in sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.