Cenk Ergün için flaş iddia!

Galatasaray'da
gelecek hafta yapılacak seçimlere camia gözünü çevirirken, başkan adaylarının futbol şubesini teslim etmeye hazırlandığı Cenk Ergün için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 47 yaşındaki futbol adamını Fransız ekibi Lille'in sportif direktör olarak düşündüğü ve görüşmelere davet ettiği iddia edildi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun yeni dönemde birlikte çalışacaklarını açıkladıkları Cenk Ergün'e yurt dışından talip var. Fransız ekibi Lille'in, Galatasaray'ın eski idari menajeri Cenk Ergün ile temasa geçtiği öğrenildi. Fransa Ligue 1'de 2020-21 sezonunu şampiyon tamamlayan Lille, 2021-22 sezonunu 10. sırada bitirerek hayal kırıklığı yarattı. Fransız temsilcisinde başarısızlıkla sonuçlanan sezonun ardından fatura sportif koordinatörlük görevini yürüten eski futbolcu Sylvain Armand'a kesildi. Sylvain Armand'ın yerine bir isim arayan Lille, Cenk Ergün'de karar kıldı. Lille yönetiminin Cenk Ergün ile görüşerek tecrübeli futbol adamını Fransa'ya davet ettiği belirtildi.

Cenk Ergün'ün daha önce 2014-18 yılları arasında Galatasaray'da başarılı işlere imza attığı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.