İki isim gözden düştü!

Başkanlık seçimini geride bırakan ve futbol şubesinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları başladı. Kadroya önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılarda orta sahanın komple değişmesi gündeme gelirken, forvet hattında da yaşanacak ayrılık durumuna göre takviye yapılacak. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Dursun Özbek’in sık sık dile getirdiği “Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmalıyız” sloganıyla yeni sezon planlamasını yapan Galatasaray’ın yeni beyin takımı kadroda önemli değişiklikler yapacak. Orta sahayı komple değiştirmeyi düşünen, defansa da birer sağ bek ve stoper transfer etme kararı alan sarı kırmızılılar, forvet hattını da pas geçmeyecek. Hücum hattında üç yabancısı bulunan Galatasaray, en az bir santrfor transferi daha yapacak.

BİRİSİ GİDECEK, YENİSİ GELECEK
Roma'da forma giyen 26 yaşındaki Eldor Shomurodov’un peşine düşen sarı kırmızılı yönetim, Özbek golcü ve kulübüyle anlaştığı takdirde mevcut kadrosundaki forvetlerden 1 ya da 2’siyle yollarını ayıracak. 24 yaşındaki Mustafa Muhammed’i kadroda tutacak olan Galatasaray yönetimi, geçen sezon devre arasında takıma katılan 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis ve sakatlığı sebebiyle ligin ikinci yarısında sözleşmesi askıya alınan 31 yaşındaki Mbaye Diagne’den en az birini göndermeye çalışıyor. Artık kariyerlerinin son dönemlerini yaşayan iki futbolcu, yıllık toplam 4.1 milyon Euro’ya ulaşan yüksek ücretleriyle de dikkat çekiyor. 

MENAJERLERİYLE GÖRÜŞÜLECEK
Gelecek sezon da takımda kalmaları halinde Bafetimbi Gomis’e 1 milyon 700 bin Euro, Mbaye Diagne’ye ise 2 milyon 400 bin Euro garanti para ödenecek. Sarı kırmızılılar, bu oyunculardan daha genç, dinamik ve maliyeti düşük bir yabancı forvet almayı planlıyor. Önümüzdeki günlerde Gomis ve Diagne’nin menajerleriyle masaya oturacak olan yönetim, ikisiyle de anlaşırsa, bir yabancı, bir de yerli golcü alacak.

CENK ERGÜN, İTALYA'YA GİDİYOR
Galatasaray'daki tüm futbol operasyonlarının başına getirilen Cenk Ergün, transfer çalışmalarını bugünden itibaren İtalya’da devam edecek. Ergün, burada Roma’nın Özbek santrforu Eldor Shomurodov ve Sassuolo’da forma giyen milli futbolcular Kaan Ayhan ile Mert Müldür’ün menajerleri ve kulüpleriyle görüşmeler yapacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.