Mohamed için Fransızlar geliyor!

Marcao'yu önemli bir bonservis bedeliyle göndermeye hazırlanan Galatasaray'da önemli bir bonservis geliri de Mostafa Mohamed'den gelecek. Geçtiğimiz yıl transferin son gününde Fransa'ya gitmesi son anda iptal olan Mısırlı golcü için iki Fransız kulübü Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlanıyor. Masadaki rakam ise 8 milyon Euro! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ı transfer döneminde bir ayrılık daha bekliyor. Gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Marcao'yu uzun süredir takip eden Sevilla'ya göndermeye hazırlanan ve bonservis pazarlığı yapan Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan Mısırlı forveti Mostafa Mohamed'i de satarak transfer bütçesi oluşturacak. 24 yaşındaki Mısırlı golcüyü takip eden Reims ve Toulouse yöneticilerinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek resmi temaslarda bulunacağı iddia edildi. Fransa'nın iki köklü kulübünün Mostafa Mohamed'i transfer etmek için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

Mostafa Mohamed geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 40 maça çıktı. 24 yaşındaki santrafor rakip fileleri 8 kez havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi. Burak Elmas yönetiminin geçtiğimiz sezon devre arasında 4 milyon Dolar değerindeki opsiyonunu kullanma kararı aldığı Mısırlı oyuncu, sezon içerisinde yedek kaldığı dönemde mutsuz görüntüsüyle dikkat çekmişti. Sezon başında transferin son gününde Bordeaux'un kapısından dönen Mohamed'in bu sefer kesin olarak gitmeyi kafasına koyduğu biliniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.