ÖZEL | Seleznyov: Okan Buruk en doğru isim!

Domenec Torrent ile yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilmesi beklenen Okan Buruk'un resmi duyurusu için geri sayıma geçirilirken, 49 yaşındaki genç teknik adamı eski öğrencisi Yevgen Seleznyov değerlendirdi. 

FCN Blog ekibinden Can Bedel'in sorularını yanıtlayan 36 yaşındaki Ukraynalı forvet oyuncusu, eski teknik direktörü hakkında "Akhisar Belediyespor'da birlikte çalıştık, onunla iyi bir dönemim oldu. Okan Hoca şuanda Galatasaray'ın teknik direktörü oldu değil mi? Şu anda Galatasaray için en doğru isim olduğunu düşünüyorum. Biliyorsun, oyunculuk döneminde de büyük takımlarda da oynamıştı, mesela İtalya'da Inter'de de oynamıştı. Oldukça çalışkan birisi, hücum oynamayı seviyor. Kişilik olarak da çok iyi bir insan, taktisyen olarak çalıştığım en iyi isimlerden birisiydi. Geçen senenin ardından Galatasaray için en ideal isimdi, en doğru tercih." ifadelerini kullandı. 

Akhisar Belediyespor'un kupada şampiyonluk yaşadığı kadronun temel taşlarından birisi olan Ukraynalı golcü oyuncu, Okan Buruk'la birlikte çalıştığı sezonda Yeşil-Siyahlı forma altında 37 maçta 12 gol - 3 asistlik performans sergilemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.