Boey ülkesine dönüyor!

Galatasaray'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması söylenen Sacha Boey için teklif geldi. 21 yaşındaki savunma oyuncusu Fransız ekibi Strasbourg resmen isterken, kulüpler arası bonservis pazarlığı devam ediyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer harekatı sürerken, takımdan ayrılacak isimler de yavaş yavaş netleşiyor. Teknik direktör Okan Buruk'un sezon öncesi kampına davet etmediği ve kadro dışı bıraktığı Sacha Boey'e talip çıktı. Fransız sağ beki ülkesinden Strasbourg transfer etmek isterken Ligue 1 ekibi Galatasaray'a bonservisi için 1.2 milyon Euro teklif etti. Sarı kırmızılılar, 21 yaşındaki oyuncu için 2 milyon Euro isterken Starsbourg teklifini 1.5 milyon Euro'ya yükseltti. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ederken, kısa süre içerisinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. 

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Boey, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenen verimi sağlayamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.