Evander için fiyat artışı!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve orta sahaya ofansif bir isim dahil etmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, yönetimle yaptığı son toplantıda bir an evvel transferin bitirilmesini talep etti. Genç teknik adamın listesinde yer alan Brezilyalı oyuncu Evander için girişimlerini sıklaştıran yönetim, oyuncunun kulübüne yaptığı teklifi arttırdı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; orta sahaya hücuma yönelik bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'da listede yer alan Evander için yönetim girişimlerini hızlandırdı. Teknik direktör Okan Buruk özellikle Midtjylland'da oynayan Brezilyalı oyuncunun alınmasını isterken yönetim de Danimarka ekibine yaptığı teklifi revize etti. Pazarlıklara 8 milyon Euro'dan başlayan Midtjylland yönetimine, Galatasaray cephesi bonservis bedeli olarak 5.5 milyon Euro önermişti. Karşı taraftan ret yanıtı gelirken sarı kırmızılılar bu kez 6 milyon Euro artı bonuslar olarak yeni bir teklif sundu. Henüz olumsuz bir geri dönüş olmazken Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un yoğun mesai harcadığı belirtildi. 

2021-22 sezonunda Midtjylland forması altında 47 maça çıkan 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu bu maçlarda 17 gol - 11 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.