Galatasaray, Mingueza ile ilgileniyor!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da savunma hattına yapılan Abdülkerim Bardakcı hamlesinin ardından bir stoper takviyesi daha söz konusu olurken, İspanya'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-Kırmızılı yetkililerin, Barcelona'dan ayrılması beklenen Mingueza ile ilgilendiği iddia edildi. 

İspanyol basınında yer alan haberde; Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde Barcelona'dan ayrılması beklenen Oscar Mingueza ile ilgilendiği belirtildi. 23 yaşındaki futbolcunun daha fazla oynamak için Katalan ekibinden ayrılmak istediği vurgulanırken, ekonomik beklentilerden ziyade bir projede oynamayı ön planda tuttuğu ve ilk tercihinin İspanya'da kalmak olduğu aktarıldı. Barcelona'nın sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan İspanyol oyuncu için bonservis beklentisinin 5 milyon Euro olduğu ancak ayrılığı kolaylaştırmak adına daha düşük bir rakamı sonraki satıştan pay ile kabul edebileceği ifade edildi. Öte yandan Oscar Mingueza'ya Galatasaray dışında; Celta Vigo, Real Valladolid, Girona, Getafe, AEK Atina ve Hoffenheim'ın da ilgisinin olduğu öne sürüldü. 

Barcelona altyapısından yetişen ve 2020 yılından beri A takım kadrosunda bulunan Mingueza, geçtiğimiz sezon 27 maçta 1340 dakika süre buldu. Stoper orjinli olmasına karşın Katalan ekibinde sağ bek pozisyonunda görev yapan Mingueza, her ne kadar sezonun ilk bölümünde ilk 11'de şans bulsa da teknik direktörlük görevine Xavi'nin gelmesinin ardından rotasyonda bulduğu süreleri ciddi oranda kaybetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.