Galatasaray Nef, Sedat Ali Karagülle'yi transfer etti

Sedat Ali Karagülle

Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezonu beklentilerin üzerinde tamamlayan ve yeni sezonda Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Galatasaray NEF yerli rotasyonuna bir takviye daha yaptı. Galatasaray Nef, Sedat Ali Karagülle’yi 1+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Sedat Ali Karagülle kimdir?

Galatasaray'ın yeni transferi Sedat Ali Karagülle kimdir? Basketbola Bandırma’da Banvit altyapısı ile başlayan Sedat Ali Karagülle 2017-2020 yılları arasında Banvit’in TBL’de mücadele eden Bandırma Kırmızı takımında forma giydi. Buradaki son sezonu olan 2019-20 sezonunda performansını artıran genç oyun kurucu 9.1 sayı ortalaması tutturduktan sonra 2020/21 sezonu başında Beşiktaş Icrypex’e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon başında ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Yalovaspor’un teklifini değerlendiren oyuncumuz, sezon başında TBL ekiplerinden Ormanspor’da 9.1 sayı, 3.4 ribaunt 1.3 asist, 1.2 top çalma ve 9.4 verimlilik puanı ortalamaları ile oynadı.

Profesyonel Kariyeri 

  • 2017/20 Bandırma Kırmızı 
  • 2020/21 Beşiktaş Icrypex
  • 2021 Semt77 Yalovaspor
  • 2021/22 Ormanspor


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.