Galatasaray'ın maç programı belli oldu!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'ya hareket edecek olan Galatasaray'ın ilk etapta oynayacağı hazırlık maçları belli oldu. 7-19 Temmuz tarihleri arasında Bad Waltersdorf kasabasında çalışmalarını sürdürecek olan Okan Buruk'un öğrencileri, bu süre içerisinde 4 hazırlık maçı yapacak. 

Kulüpten yapılan açıklamada 12 günlük kamp etabı boyunca çalışmalarını bu şehirde sürdürecek olan Cimbom, ilk maçına da 9 Temmuz Cumartesi günü çıkacak. Avusturya ekibi Sturm Graz ile karşılaşacak olan Galatasaray, bir sonraki maçını 13 Temmuz Çarşamba günü Macar ekibi MOL Fehervar ile oynayacak. Hazırlık etabında üçüncü maçını 16 Temmuz Cumartesi günü Çekya temsilcisi Sigma Olomouc ile oynayacak olan Galatasaray, kampın son günü Çekya temsilcisi Pardubice ile karşılaşarak Türkiye'ye dönecek. 

19 Temmuz akşamı Türkiye'ye dönecek olan Galatasaray, bir sonraki yurt dışı kampı olan 26 Temmuz gününe kadar İstanbul'da çalışmalarını sürdürecek. Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını Florya'da sürdürecek olan takımımız ikinci etap kamp çalışmaları için 26 Temmuz'da yeniden Avusturya'nın yolunu tutacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.