Galatasaray, Abdul Mumin için teklifini yaptı!

Abdul Mumin

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Ligin ikinci haftasında Giresunspor'a mağlup olan sarı-kırmızılılarda stoper için yeni bir aday gündeme geldi. Galatasaray, Abdul Mumin için ilk teklifini yaptı. 

İtayan basınından Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Vitoria Guimaraes'de forma forma giyen 24 yaşındaki Ganalı stoper Abdul Mumin için transfer teklifinde bulundu. Ganalı oyuncunun, Galatasaray'ın transfer listesindeki isimlerden biri olduğu ve ilk teklifin yapıldığı belirtildi.

Haberde, Abdul Mumin için Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un da ilgisinin olduğu ve Ganalı oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği ifade edildi.

Abdul Mumin kimdir? 

Geçtiğimiz sezon Vitoria Guimaraes ile 29 maça çıkan Abdul Mumin, herhangi bir gol katkısında bulunamazken 7 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.