Emre ve Taylan kiralık olarak gidiyor!

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın yeni durağı belli oluyor. Genç teknik adamın verdiği rapor doğrultusunda bazı isimlerle yollarını ayıracak olan Galatasaray yönetimi, iki milli oyuncunun kiralanması için Ankaragücü ile görüşüyor. 

NTV Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın yeni takımları belli oluyor. Süper Lig'e bu sezon yükselen Ankaragücü yönetimi, transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede iki yıldızı da kiralık olarak resmen istedi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda gelen bu teklifi değerlendirmeye alan Galatasaray cephesi, Ankaragücü yönetimine oyuncularla anlaşma sağlanması halinde kolaylık sağlayacağını belirtti. 

Ankaragücü, transferleri tamamlaması durumunda Taylan ve Emre'nin bu sezonki maaşlarının tamamını karşılayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.