FIFA 23'te Süper Lig'in en iyi oyuncuları belli oldu!

Dünyanın en çok satan konsol oyunu olan FIFA'nın yeni serisi olan FIFA 23'ün çıkmasına sayılı günler kala Süper Lig'in en değerli oyuncuları belli oldu. Geride bıraktığımız son iki hafta boyunca sosyal medya hesaplarından Avrupa'nın majör liglerinin en değerli oyuncu kartlarını duyuran EA Sports, oyunun çıkmasına kısa bir süre kala veri tabanındaki en iyi 1000 oyuncuyu yayınladı. 

23 Eylül'deki ön satışın yanı sıra 29 Eylül'de genel satışa çıkacak olan ve oyuncular tarafından oynanmaya başlayacak olan FIFA 23'te yeni sezonda Süper Lig'in en değerli ismi Galatasarayın yıldız oyuncusu Dries Mertens oldu. 84 ratingli kartıyla ligin en iyi ismi olan Belçikalı yıldız oyuncuyu; 81 rating değeriyle bir başka yeni transferimiz Lucas Torreira takip ederken Trabzonspor'un yeni transferlerinden Marc Bartra ve sezonu kapatan yıldız oyuncusu Edin Visca eşlik etti. 

ICARDI İLK GÜNCELLEMEDEN SONRA
Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi oyunun ilk versiyonunda Paris SG kadrosunda yer alacak. Yıldız ismin oyunun genel satışından kısa bir süre sonra çıkacak olan ilk güncellemesinde (Ekim'in ilk günleri) Galatasaray kadrosunda olması bekleniyor. 29 yaşındaki yıldız oyuncunun kartı 77 rating olarak belirlendi. 

84 - Dries Mertens
81 - Marc Bartra, Lucas Torreira, Edin Visca
80 - Marek Hamsik, Uğurcan Çakır
79 - Joao Pedro, Yaroslav Rakitskyi, Sergio Oliveira, Fernando Muslera, Wout Weghorst, Rachid Ghezzal
78 - Fernando, Maxi Gomez, Altay Bayındır, Mesut Özil
77 - Gedson Fernandes, Fredrik Midtsjö, Romain Saiss, Tasos Bakasetas, Dele Alli, İrfan Can Kahveci, Willian Arao, Jonas Svensson, Bruma, Valentien Rosier, Vitor Hugo

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.