Galatasaray Nef, Fenerbahçe'yi devirdi; Cevat Soydaş Turnuvası'nda şampiyon oldu!


Galatasaray Nef, 22. Cevat Soydaş Turnuvası Finali’nde Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geldi. Tofaş Bursa Salonu’nda oynanan mücadeleyi Yenilmez Armada 75-72 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Üç basketbolcumuzun çift haneli sayı ürettiği müsabakada takımımız adına en skorer oyuncu 24 sayı ile Raymar Morgan oldu. Dylan Ennis 15 sayı, Angelo Caloiaro 13 sayı ile katkı sağladı.

Takımımız maça Raymar Morgan, Yunus Emre Sonsırma, Brainan Angola, Angelo Caloiaro, Göksenin Köksal beşi ile çıktı. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Yenilmez Armada ilk çeyreği 17-6 önde bitirdi. Rakip takım ikinci çeyrekte farkı azalttı ve ilk yarı 32-31 Galatasaray Nef lehine sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında Raymar Morgan 14 sayı ile en skorer oyuncumuz oldu.

Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü devam ettiren takımımız bu bölümü 54-48 ile geçerken, son periyotta dirençli oyununu sürdürerek karşılaşmayı 75-72'lik galibiyetle tamamladı.

Galatasaray Nef, 21 Eylül Frutti Extra Cup'ta boy gösterecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.