Sarayın Sultanları üçte üç yaptı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun ilk iki maçını kazanarak yoluna devam eden Galatasaray Çağdaş Faktöring kadın basketbol takımı, üçüncü hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 72-58'lik galibiyetle ayrılarak ligde yoluna kayıpsız devam etti. 

Galatasaray Çağdaş Faktöring derbi mücadelesine Işıl Alben, Pelin Bilgiç, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Alaina Coates beşiyle başladı. Maça hızlı bir başlangıç yapan takımımızda Kamile Nacickaite bıraktığı yerden devam etti ve ilk çeyreği 15-7 önde geçtik. İkinci çeyrekte de rakibi uzun süre tek hanelerde tutan takımımıza karşı Beşiktaş son bölümlerde farkı 20’li hanelerden aşağıya indirdi ve soyunma odasına 33-18 önde gittik. Üçüncü periyot daha çekişmeli ve başa baş bir oyuna sahne olurken skor avantajını son çeyreğe taşıyan takımımız final periyoduna 54-43 önde girdik. Son çeyreğin başında Beşiktaş farkı tek hanelere indirse de Pelin Bilgiç’in üst üste sayılarıyla yanıt verdik. Kamile Nacickaite’nin devreye girmesiyle farkı tekrar açan Sarayın Sultanları mücadeleyi 72-58 kazandı.

Sarayın Sultanları'nda derbide galibiyeti getiren isim 23 sayı - 9 ribaundluk istatistikleriyle double double performansına çok yaklaşan Kamile Nacickaite olurken, 17 sayılık skor katkısıyla Pelin Bilgiç takımına yardımcı oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.