Pistiolis: Hayal kırıklığı yarattığımızın farkındayız..

Basketbol Süper Ligi'nde evinde ağırladığı TOFAŞ karşısında sahadan 90-76'lık net galibiyetle ayrılan Galatasaray NEF'te baş antrenör Andreas Pistiolis karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Yunan baş antrenör, sezonun ilk bölümünde takım olarak hayal kırıklığı yarattıklarının farkında olduğunu belirterek bunu telafi edeceklerini belirtti. 

Sonuç tatmin edici. Tofaş çok güçlü bir takım. Takımımın gerçek yüzü bu. Baştan beri yapmak istediğimiz şey buydu. Daha önceki maçlarda biraz hayal kırıklığı yarattığımızın farkındayız ama bunu telafi etmek için çalışıyoruz. Oyuncular sürekli salonda güç antrenmanları yapıyor ve sıkı çalışıyor. Bazı günleri maç yapmadan geçireceğiz ama umarım bu dönemi antrenman yaparak iyi değerlendiririz. Taraftarlara her zaman minnettarım. Taraftarımız bizden hiçbir zaman vazgeçmedi. Onların istedikleri takım olabilmek için savaşmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.