Fernando Muslera: En iyi maçımızı oynadık!

Başakşehir deplasmanından 7-0'lık farklı galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdüren Galatasaray'da maçın ardından takım kaptanı Fernando Muslera açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası arasına moralli girdiklerini belirten Muslera, takım olarak bu sezon ligdeki en iyi maçlarını çıkarttıklarını belirtti. 

Galatasaray’ın ligdeki en iyi maçıydı. Her şeyi doğru şekilde yaptık, en iyi şekilde yaptık. Böyle sonuçlar aldıkça takımın atmosferi de değişiyor. Oyuncuların kalitesi çok iyi. Çalışmayı seven oyuncular. Galatasaray’a her şeyini vermeye hazır oyuncular. Doğru insanlarla olunca her şey daha iyiye gidiyor tabii ki. Daha çok var ligin bitmesine. Devam etmemiz, odaklanmış bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Rakipler puan kaybederse tamam tabii ki fakat bizim sezonun geri kalanında kendimizi geliştirmeye, daha iyi oynamaya devam etmeye odaklamalıyız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.