Florya'da korner mesaisi!

Süper Lig'de yılın son derbisinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk takımın zorlu mücadeleye hazırlıyor. Genç teknik adam ekibiyle yaptığı analizlerin ardından derbi öncesinde duran toplara ekstra özen gösteriyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, derbi öncesinde takımına duran toplar konusunda ekstra çalışmalar yaptırıyor. Süper Lig'de geride kalan 11 haftada 87 kez korner kullanan ancak duran toplardan herhangi bir skor katkısı alamayan Galatasaray'da, teknik heyet özel çalışmalar ve varyasyonlarla takımına derbide ekstra güç sağlamak istiyor. Sarı-Kırmızılılarda sezon başından itibaren Sergio Oliveira, Dries Mertens, Juan Mata ve Kerem Aktürkoğlu'nun dönüşümlü kullandığı köşe vuruşlarında daha önce Abdülkerim ve Nelsson'un ağlara giden topları VAR'a takılarak gol değeri kazanmamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.