Mauro Icardi: Takım oyunundan çok mutluyum..

Başakşehir deplasmanından 7-0'lık farklı galibiyetle dönen Galatasaray'da gecenin yıldızlarından Mauro Icardi, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Attığı golün yanı sıra yaptığı asistlerden ve takım oyunundan memnun olduğunu belirten Arjantinli yıldız oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Takımın oyunundan dolayı çok mutluyum. Forvet olarak da gol attığınızda mutlu oluyorsunuz bundan dolayı da çok mutluyum. Onun dışında iki asist yapma şansı yakaladım. Bunlar da beni çok memnun etti. (Kerem'e yaptığı asistin, yıllar önce Guti'nin Benzema'ya yaptığı asisti hatırlatması üzerine) O asisti hatırlıyorum. Maçta olan şeyler. Geriden geldiğini gördüm. Aslında ben de atabilirdim ama böyle karar verdim. Memnunum kararımdan. Bugün maçın adamı Kerem’di. Onun konuşması lazım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.