Türkiye Kupası'nda rakibimiz Keçiörengücü oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda beşinci turda mücadele edecek olan Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Kuralara seri başı olarak katılan takımımız TFF 1.Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile eşleşti. Galatasaray, seri başı olması nedeniyle iç saha avantajına sahip olurken tek maç üzerinden oynanacak olan karşılaşmayı kazanan taraf adını son 16 takım arasına yazdıracak.

TFF'nin Riva'daki binasında gerçekleştirilen kura çekimine kulübümüzü temsilen katılan ikinci başkanımız Metin Öztürk, kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada “Rakiplerimiz kıymetli. Türkiye Kupası’nın bizim için iki önemli avantajı var. Farklı liglerdeki takımlarla kaynaşıyoruz. Mücadele ortamında sevgi ikilimi sağlanıyor. Sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Kastamonu maçını sakatlık olmadan atlattık. Ofspor maçında maalesef Ross sakatlandı ve iki ay yok. Bizim için sporcu sağlığı çok önemli. Ona geçmiş olsun diliyorum. Kupanın bir diğer önemli tarafı da Galatasaray gibi kadro zenginliği olan takımlar Süper Lig’de bazı oyuncularını oynatamıyor. Bu da bizim için şans . Okan Hocamız her oyuncuya şans veriyor. İnşallah sakatlık olmadan keyifli bir tur geçer.” ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.