Yıldızlardan derbide zafer sözü!

Süper Lig’de oynadığı son mücadelesinde Karagümrük’ü deplasmanda 2-0 yenerek üç maçlık galibiyet özlemine nokta koyan Galatasaray’da futbolcular hafta sonu ezeli rakipleri Beşiktaş ile yapılacak derbi öncesi üç puan için söz verdiler.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik heyet ve futbolcular Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile yemekte bir araya geldi. Sarı-kırmızılıların kaptanı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile beraber Icardi ve Mertens gibi yıldız isimler Beşiktaş maçını kazanacaklarına dair Erden Timur’a söz verdi. Sarı-kırmızılı futbolcuların, Bu maçın öneminin farkındayız. Galatasaray’a yakışan en iyi performansı ortaya koyacağız.” ifadesini kullandıkları öğrenildi. 

PRİM SÜRPRİZİ
Galatasaray’da Beşiktaş maçı için yönetim kesenin ağzını açma kararı aldı. Oyuncuların zafer için inancını gören idareciler derbinin kazanılması durumunda futbolculara özel prim verecek. Rakamı netleştirmeyen yönetim sonuca göre takıma jest yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.