Derbinin gizli kahramanı Muslera!

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'yi mağlup ederek puan tablosunda zirvede yalnız kalan Galatasaray'da takım kaptanı Fernando Muslera performansıyla yıldızlaştı. Uruguaylı kaleci, yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutarken galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Fernando Muslera, Fenerbahçe ile oynanan derbide özellikle ilk yarıda yaptığı kritik kurtarışlarla fark yarattı. Galatasaray'ın kaptanı, kalesine gelen 5 şutun hepsini engellerken Kadıköy'de çıktığı son 3 derbinin 2'sinde gol yemedi. Muslera büyük maçların büyük kalecisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Galatasaray'ın 36 yaşındaki kaptanı, derbiyi 5 kurtarışla tamamladı. Özellikle ilk devrede Fenerbahçe'nin etkili geldiği bölümlerde kalesinde duvar gören Muslera, ikinci yarıda da skoru tuttu, Icardi girdikten sonra da fark geldi.

12. kez Kadıköy'e çıkan ve bu maçların sadece 4'ünde yenilgi gören Muslera, diğer 8 maçta 3 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.