ECW | Sarayın Sultanları'ndan farklı başlangıç!

Eurocup'ta mücadele eden Galatasaray Çağdaş Faktöring kadın basketbol takımı yer aldığı play-off turunun ilk maçında Macaristan temsilcisi Uni Györ ile deplasmanda karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 78-61'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. 

Galatasaray Çağdaş Faktöring adına sakatlıkları sebebiyle Işıl Alben ve Ieva Pulvere mücadelede forma giyemezken; yeni transferimiz Ephiphanny Prince karşılaşmada süre aldı. Rakibi karşısında ilk çeyreği 20-18 geride kapatan Galatasaray ÇF, ikinci çeyrekte hücumda yüksek yüzdeyle oynamaya devam ederek skor üstünlüğünü eline geçirdi ve soyunma odasına 39-37 önde gitti. Üçüncü çeyrekte savunma direncini arttıran ve rakibine kolay sayı şansı tanımayan Sarayın Sultanları final periyodu öncesinde 8 sayılık farkla 60-52 önde giderken, üçüncü çeyrekteki etkili oyun son çeyrekte de devam etti. Rakibine son periyotta sadece 9 sayı şansı tanıyan ve hücumda 18 sayı üreten Galatasaray Çağdaş Faktöring sahadan 17 sayılık farkla ayrılarak ilk maçta avantajı cebine koydu.

Kamile Nacickaite hücumda ürettiği 19 sayının yanına bir de 5 asist ekleyerek en skorer oyuncumuz olurken; 17 sayı - 18 ribaundluk dominant performansıyla Teaira McCowan pota altını adeta kararttı ve maça damgasını vurdu. Pota atındaki bir başka oyuncumuz Azura Stevens de takım arkadaşının bu etkileyici performansına 16 sayı - 11 ribaund ile eşlik etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.