Gomis için karar verildi!

Sezon başında Icardi ve Seferovic transferlerinin ardından üçüncü forvet konumuna düşen ancak attığı gollerle takımını adeta ipten alarak şampiyonluk yarışında tutan Bafetimbi Gomis için karar verildi. Teknik direktör Okan Buruk yönetimle yaptığı görüşmede 37 yaşındaki Fransız golcünün önemine değindi ve takımda kalmasını istedi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, yönetimle yaptığı görüşmede Bafetimbi Gomis hakkında kararını iletti. Genç teknik adam, Fransız golcünün sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasını da göz önünde bulundurarak takım içerisindeki etkisine dikkat çekti ve Gomis'in takımda kalmasını istedi. Süper Lig'de attığı gollerle takımı şampiyonluk yarışında tutan ve ilerleyen yaşına rağmen performansıyla dikkat çeken Gomis'e her ne kadar teklifler gelse de, Galatasaray cephesi gelen teklifleri değerlendirmeme kararı aldı.

Devre arasında Seferovic ile yollarını ayırarak hücum hattına bir takviye daha yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, her ne olursa olsun Gomis ile yola devam edecek. Sadece saha içinde değil, saha dışında da takıma çok yardımcı olduğu bilinen Gomis'in profesyonelliğinden son derece memnun olan Buruk, yıldız ismin gençlere ağabeylik yapmasından da son derece memnun durumda. Süper Lig'de bu sezon 14 maçta görev yapan Gomis attığı 8 golle Galatasaray'a şampiyonluk yolunda çok kritik puanlar kazandırdı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.