Mert Müldür'ün menajerinden açıklama!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, yerli oyuncu kuralı dikkate alınarak Mert Müldür'ün transferini istedi. Sassuolo yönetimiyle Kaan Ayhan için uzun zamandır görüşen Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızı da kadrosuna katmak isterken Mert Müldür'ün menajerinden transfer açıklaması geldi. 

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan 23 yaşındaki sağ bekin Türkiye temsilcisi Özgür Dobruca canlı yayında soruları cevapladı. Dobruca yaptığı açıklamalarda "Galatasaray, Mert Müldür için teklif yaptı. Sassuolo da çözüm arıyor. Mert Müldür ise bu dönemde Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmıyor. Geçtiğimiz yaz Bayern Münih ve Arsenal onu istiyordu; sakatlığı durumu biraz değiştirdi. Ayrıca daha ileri yaşlarda Türkiye'de oynamanın daha iyi olacağını düşünüyor; ama işler değişiyor. Galatasaray'ın teklifi ve Sassuolo'nun çözüm arayışı bu dönemde olmasa bile yaz dönemi için başka bir sonuç doğurabilir." ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki sağ bekin sakatlığı hakkında konuşan Özgür Dobruca, "Sezon başında Juventus maçında bileği kırılmıştı. Sakalıktan yeni çıktı. Bu dönemi takımda değerlendirip, toparlanmak istiyor. Pubisle ilgili de sorunu vardı. Sprintlerde bazen sorun yaşıyor; ama hepsini aşacak." dedi.

23 yaşındaki sağ bek bu sezon Sassuolo'da 3 maçta forma şansı buldu ve toplam 53 dakika sahada kaldı. Serie A ekibinin genç savunmacısının sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.