Van Aanholt'un menajeri çağırıldı!

Süper Lig'in lideri Galatasaray, ara transfer döneminin resmen başlamasıyla kadrosunda değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Savunmanın soluna yerli bir takviye yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir takımdan ayrılması beklenen Patrick van Aanholt'un sözleşmesini feshetme kararı aldı. Tecrübeli oyuncunun menajeri İstanbul'a davet edilirken, hafta içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Patrick van Aanholt ile yollar ayrılıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ve yerine takviye düşündüğü Hollandalı sol bekin, kış döneminde takımdan ayrılan ilk isim olması bekleniyor. Sivasspor'dan tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Çiftçi ile anlaşan Galatasaray yönetimi, yabancı kontenjanında da yer açmak için Van Aanholt ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerini fesih görüşmeleri için İstanbul'a davet etti.

Patrick van Aanholt'a sezon sonuna kadar olan tüm ücretini ödemeyi teklif edecek olan Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncunun menajeriyle yapacağı son görüşmelerin ardından ayrılığı resmileştirmesi bekleniyor. Van Aanholt, bu sezon oynadığı 10'u lig 3'ü kupa maçında olmak üzere toplam 13 maçta sadece 2 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.