Florya'da rekabet artıyor!

Süper Lig'de lider Galatasaray
, milli aranın sona ermesiyle birlikte hafta sonu Adana Demirspor ile evinde karşılaşacak. Konya deplasmanında sürpriz bir mağlubiyet alarak 14 maçlık serisi son bulan ve takipçisiyle arasındaki fark azalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk sürpriz yaşamak istemiyor. Genç teknik adam kadroyu oluşturmak için çalışmalarını yaparken, Florya'da oyuncular arasındaki rekabet üst seviyeye çıkmış durumda.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray milli ara sonrasında Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek. Cumartesi akşamı Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşmada sürpriz yaşamamak için teknik direktör Okan Buruk hazırlık yaparken Florya'da forma rekabeti doruk noktasına çıktı. Kaan Ayhan savunmadaki başarılı performansıyla dikkat çekerken, sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Mertens ve Midtsjö sakatlığını atlattı. Galatasaray'da özellikle hücum bölgesinde yokluğu iki maçta ciddi şekilde hissedilen Belçikalı yıldız oyuncunun hafta sonu kadroda olması bekleniyor. Fizik olarak toparlanması beklenen Zaniolo da milli arada Karabağ karşısında ilk 11'de başladı ve 77 dakika sahada kaldı.

KAAN AYHAN ALKIŞ ALDI
Milli arada Karabağ ile özel bir maç yapan 2-1 kazanarak moral bulan sarı-kırmızılı takımda, Kaan Ayhan yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Kaan'ın ilk 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılırken Buruk, Abdülkerim ve Nelsson arasında bir tercih yapacak. Abdülkerim, Konya karşısında bekleneni verememiş, Nelsson ise Kazakistan karşısında sınıfta kalmıştı. Mertens ve Midtsjö de forma bekleyen isimler arasına eklendi. Karabağ karşısında 77 dakika sahada kalan Zaniolo da çıkışta olduğunu gösterdi. Galatasaray, depremzedeler yararına oynanan Karabağ maçında Bafetimbi Gomis'in golüyle öne geçti. Asist sahanın başarılı ismi Kaan Ayhan'dan geldi. İkinci golü ise penaltıdan Icardi kaydetti.

ZORLU SERİ BAŞLIYOR
Mart ayında sadece 3 maça çıkan ve birinde yenilmekten kurtulamayan Galatasaray'ı Nisan ayında nispeten daha yoğun bir program bekliyor. Sarı-kırmızılı ekip, gelecek ay birisi Başakşehir'le kupa maçı olmak üzere 6 karşılaşmaya birden çıkacak. Adana Demir'le başlayacak seri, deplasmandaki Beşiktaş derbisiyle sona erecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.