Muslera'nın dönüşü belli oldu!

Süper Lig'de lider Galatasaray'da liglere verilen ara öncesinde sakatlanan Fernando Muslera'nın en az 1 ay sahalardan uzak kalması beklenirken, Uruguaylı file bekçisi hakkında teknik heyet kararını verdi. Tedavisi süren ve saha çalışmalarına bireysel olarak başlayan 36 yaşındaki yıldız oyuncu, hafta sonu Kasımpaşa karşısında riske edilmeyecek.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Fernando Muslera'nın sahalara geri dönüş tarihi belli oldu. Galatasaray teknik heyeti Uruguaylı yıldız ismin sakatlığı geçse de yüzde yüz hazır olmadan oynatmama kararı aldı. Bu gelişmenin ardından tecrübeli kaleci, Süper Lig'de 11 Mart’ta oynanacak Kasımpaşa maçında riske edilmeyerek dinlendirilecek. Teknik direktör Okan Buruk, ligde milli ara öncesi oynanacak Kasımpaşa ve Konyaspor karşılaşmalarında kaleyi Okan Kocuk'a emanet edecek. Muslera'nın milli aranın bitmesinin ardından mart sonunda eldivenleri tekrar geri alması bekleniyor. Uruguaylı eldiven, Süper Lig'de Adana Demirspor ile kupadaki Başakşehir maçları ile geri dönecek.

KOLTUK DEĞNEKLERİYLE KAMPA GİTTİ
Trabzonspor maçında Fernando Muslera, ceza sahasında oluşan karambol sonrasında Marc Bartra ile çarpışarak sakatlanmıştı. 36 yaşındaki kalecinin yapılan MR sonuçlarının ardından ayağında kanama ve kısmi çökme olduğu tespit edilmişti. Uruguaylı eldiven bu süreçte koltuk değnekleriyle ayakta kalmaya çalıştı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lige verilen arada Muslera koltuk değnekleri bırakarak bireysel ve takım antrenmanlarına başlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.