Norwich ile bonservis pazarlığı!

Galatasaray'ın sezon başında transferin son günü Norwich'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica gösterdiği performansla dikkat çekerken, teknik direktör Okan Buruk'un planlarında önemli bir yere sahip olan Kosovalı oyuncunun bonservisini almak için yönetim harekete geçti. Ancak tüm girişimler Norwich yönetiminin inadı sonrasında sekteye uğramış oldu.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında Championship ekibi Norwich City'den kiralanan Milot Rashica için yönetim harekete geçti. Son dönemde gösterdiği performansla takımda önemli bir yere sahip olan Kosovalı yıldız oyuncunun bonservisini almak isteyen Sarı-Kırmızılılar uzun süredir yaptığı pazarlıklarda İngiliz ekibinin inadını kıramadı. 26 yaşındaki oyuncu için 8 milyon Euro talep eden Norwich cephesi, Galatasaray yönetiminin 6 milyon Euro'luk teklifini geri çevirdi. İstanbul'da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren ve Galatasaray'da kalmak isteyen Rashica'nın sözleşmesinin sezon sonunda sona ermesi yönetimi hızlı hareket etmeye zorlarken, İngiliz ekibinin indirime yanaşmaması da dikkat çekiyor.

PREMIER LİG KOZU ELLERİNDE!
Championship'te bu sezon 7.sırada bulunan ve Premier Lig'e yükselmesi için sezonu ilk 2'de bitirmesi veya play-offlarda şampiyon olması gereken Ada temsilcisinin Rashica hakkında kararını sezon sonu vermesi bekleniyor. Norwich eğer gelecek sezon Premier Lig'e yükselemezse Rashica'yı satmaya sıcak bakabilir ancak lige yükselmeleri halinde, geçen sezon 15 milyon Euro bonservis ödedikleri Kosovalı oyuncuyu geri çağırmayı da önemli bir koz olarak elinde tutuyor.

Milot Rashica bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 20 maçta 4 gol - 4 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.