Okan Buruk takımdan memnun!

Süper Lig'de lider Galatasaray, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK'nın yerine hafta sonu İstanbulspor ile kozlarını paylaşırken alınan 6-0'lık galibiyet teknik direktör Okan Buruk'u memnun etti. Genç teknik adam öğrencileriyle yaptığı çalışmada memnuniyetini dile getirirken, şampiyonluk için aynı ciddiyetle çalışmaya devam etmelerini ve maç maç düşüneceklerini belirtti.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'e verilen arayı Antalya kampıyla geçiren ve ardından da 4 hazırlık maçı yapan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk takımın form durumundan son derece memnun görünüyor. Bu süre içerisinde takımının kaydettiği gelişimden bir hayli memnun kalan Buruk, yeni transferin kolaylıkla adapte olmasına da çok sevindiğini belirtti. Ligin geri kalanında şampiyonluk yolunda birbirinden kritik maçlara çıkacak olan 49 yaşındaki teknik adam, çalışmaya devam etmelerinin gerektiğinin altını çizdi. Genel haliyle öğrencilerinden de memnun kaldığını söyleyen Buruk, “Bu dönemde hepiniz elinizden geleni yaptınız ve müthiş bir özveri gösterdiniz. Yaşanan süreç nedeniyle lige dönüş kolay olmayacak. Fakat biz aynı konsantrasyon ve ciddiyetle devam etmeliyiz. Ligde rüzgarı arkamıza almıştık. Rehavete kapılmadan maç maç düşünüp, hedefimize emin adımlarla ilerlemeliyiz.” dedi. 

Süper Lig'de an itibariyle en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde zirvede yer alan Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe gibi isimlerle güçlendirdi. Sarı-Kırmızılılar hazırlık maçında Gençlerbirliği ile berabere kalırken, Pendikspor - Alanyaspor ve İstanbulspor karşısında galip geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.