Wright için kıran kırana pazarlık!

Süper Lig'de lider Galatasaray, iç ve dış transferde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Türkiye'yi sarsan deprem felaketi nedeniyle liglere verilen arayla birlikte transfer döneminin uzamasıyla birlikte Sarı-Kırmızılılar çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da transfer listesinde yer alan Haji Wright için girişimler devam ediyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; İç ve dış transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray ve Antalyaspor arasında kıran kırana bir forvet pazarlığı yaşanıyor. Seferovic'in de gönderilmesiyle santrfor olarak elinde Icardi ve Gomis kalan Sarı-Kırmızılılar, mutlaka bir golcü transferi yapmak istiyor. Haji Wright da golcü listesinde açık ara ilk sırada. Bu sezon ligde attığı 10 golle parmak ısırtan 24 yaşındaki Wright da kendisine gelen bu transfer teklifine karşı oldukça istekli.

KIRAN KIRANA PAZARLIK
Ara transfer dönemi bitmeden Haji Wright'ı renklerine bağlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Antalya'ya 3.5 milyon Euro bonservis bedeli artı Yusuf Demir'i kiralık olarak, Emre Taşdemir'i de bonservisiyle birlikte önerdi. Daha önce 10 milyon Euro'dan aşağı inmeyen Antalyaspor cephesi ise bu kez 7 milyon Euro bonservis talebinde bulundu. Güney temsilcisi ayrıca Yunus Akgün'ü kiralamak istedi. Bu talep de Galatasaray tarafından kabul görmedi. Taraflar henüz anlaşma sağlayamasa da pazarlıkların son güne kadar devam etmesi bekleniyor.

Antalyaspor'a teklifini yükseltmeye hazırlanan Galatasaray'ın gözden çıkardığı rakam 5 milyon Euro civarında. Takasta kiralık veya bonservisiyle kullanılacak oyuncular ise güncellenecek. Teknik direktör Okan Buruk'un kararına göre gözden çıkarılan isimler Antalyaspor'a takasta önerilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.