Galatasaray NEF kazanmayı hatırladı!

Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon beklentilerin altında kalan Galatasaray NEF evinde ağırladığı Konyaspor Basketbol karşısında sahadan 100-88'lik galibiyetle ayrılmasını bildi. Pistiolis'in öğrencileri rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarken, rakibini mağlup ederek ligden düşmesini de kesinleştirdi.

Galatasaray NEF mücadeleye Daron Russell, Dylan Ennis, Angelo Caloiaro, Sadık Kabaca ve Dusan Ristic beşiyle başladı. Ristic, Caloiaro ve Russell üçlüsüyle dinamik bir başlangıç yapan Galatasaray Nef, ilk çeyreği 25-16 önde geçti. Daron Russell’ın üçlükleriyle ikinci çeyreğin ilk bölümünde farkı koruyan takımımız, ilerleyen bölümde farkı çift hanelere çıkararak soyunma odasına 53-41 önde gitti. İkinci yarıda farkı artırarak devam eden Galatasaray Nef, çeyreğin yarı dilimlik bölümünde farkı 16’ya kadar yükseltti. Konyaspor’un reaksiyonuyla son periyoda 78-64 önde girdik. Son çeyrekte Konyaspor farkı tek haneye indirse de Ennis ve Sadık’ın sayılarıyla yanıt vererek maçı 100-88 kazandık. Ligde oynadığı son 2 maçı kaybeden (Gaziantep Basketbol ve Büyükçekmece Basketbol) takımımız böylelikle mağlubiyet serisini sonlandırmış oldu.

Galatasaray NEF adına hücumda etkili bir maç çıkartan Daron Russel ürettiği 29 sayının yanı sıra 7 asistlik katkısıyla da arkadaşlarına servis yaparken, 16 sayı - 8 ribaundluk performansıyla Angel Caloiaro arkadaşına destek oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.