Mohamed için pazarlık yok!

Galatasaray'da sezon başında Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Mısırlı golcünün bonservisi için pazarlık yapmak isteyen Fransız ekibinin bu talebi geri çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk ise, golcü oyuncuya yaz kampında şans vermek istediğini yönetime bildirdi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed hakkında teknik direktör Okan Buruk kararını verdi. Fransız ekibinde bu sezonki performansıyla dikkat çeken Mısırlı golcünün bonservisini almak isten Nantes, sözleşmede yer alan 5 milyon 750bin Euro'luk satın alma opsiyonunu düşürmek isteyince Galatasaray cephesinden karşı hamle geldi. Teknik direktör Okan Buruk oyuncunun sözleşmesindeki maddenin kullanılmaması halinde Mohamed'e yeni sezon öncesi kampta şans vermek istediğini yönetime bildirdi.  Galatasaray yönetimi, yaşanan bu gelişmelerin ardından Nantes cephesine Mısırlı golcüyü 5 milyon 750bin Euro'luk satın alma maddesi dışında herhangi bir rakama vermeyeceklerini bildirdi. Mauro Icardi'nin bonservisini almayı planlayan Galatasaray cephesinde Mohamed gelecek sezon ikinci forvet olarak düşünülürken, Fransa'da mutlu olan ve kalmak isteyen Mısırlı golcü gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ihtimaline karşın yeniden Florya'ya dönmeye sıcak bakıyor.

Fransız ekibinde bu sezon 48 maça çıkan 25 yaşındaki golcü oyuncu 11 gol - 5 asistlik performans sergileyerek takımının en golcü ismi olmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.