Torreira fark yarattı!

Ligde son 2 maçında 5 puan kaybeden Galatasaray, evinde ağırladığı Başakşehir karşısında sahadan 3 puanla ayrılırken Lucas Torreira performansıyla taraftarın gönlünde taht kurdu. Uruguaylı oyuncu sahada basmadık yer bırakmazken, Başakşehir orta sahasına tek başına üstünlük sağladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldız ismi Lucas Torreira, insanüstü performansıyla kalpleri fethetti. Sarı-Kırmızılılar, zorlu Başakşehir engelini geçerek şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Uruguaylı oyuncu orta alandaki bitmez bilmez enerjisi ve cansiperane mücadelesiyle taraflı-tarafsız herkesin beğenisi topladı. Taraftarlar tecrübeli futbolcuyu yere göğe sığdıramazken Galatasaray'ın sosyal medya hesabından da dikkat çeken bir Torreira paylaşımı geldi. Sarı kırmızılı kulüp, oyuncunun sahaya yayılmış yüz resmini koyarak "Lucas Torreira, her zerrede" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın bu paylaşımı kısa sürede büyük beğeni topladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.